Contact

Wildervanck Bed & Breakfast

Keizersgracht 498
1017 EH Amsterdam
Tel.: 00 31 (0)20 6233846
E-mail: info@wildervanck.com
wapenschild

Routeplanner

Wildervanck B&B is op verschillende manieren te bereiken.

Title Address Description
Wildervanck Bed & Breakfast
Keizersgracht 498, 1017 EH Amsterdam, Nederland

Per vliegtuig

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Schiphol  (Amsterdam airport). Vandaar kunt u per taxi naar ons of per trein naar Amsterdam Centraal.

Per bus

Vanaf Schiphol vertrekt een bus, nr. 397 richting Amsterdam. De halte Leidseplein is het dichtst bij ons . Vanaf daar is het nog ca. 10 minuten lopen naar onze B&B op Keizersgracht. Meer informatie over de dienstregelingen.

Per trein

Het dichtstbijzijnde station is Amsterdam Centraal. Voor treininformatie: www.ns.nl . Neem vanaf daar een taxi of de tram. Lopen kan ook en kost ongeveer een half uur.

Per tram

Vanaf Centraal Station kost het ca. 15 minuten per tram naar ons. Tram 2 en 12 stoppen bij halte Keizersgracht en vanaf daar is het nog geen halve minuut lopen naar nr. 498.

Per auto

Vanuit iedere richting volgt u bij binnenkomst van Amsterdam de borden centrum. Via de routeplanner krijgt u de meest effectieve route in beeld. Parkeren:

  • In de parkeervakken op de gracht. Betalen bij de automaat.
  • Schuin tegenover ons op Keizersgracht 481-485 is een bewaakte parkeergarage.
  • Parkeergarage Olympisch Stadion, Stadionplein 44. Deze is aanmerkelijk goedkoper en biedt een retour met het openbaar vervoer of 2 fietsen te leen.
  • Meer informatie op www.bereikbaar.amsterdam.nl

Per fiets

De fiets is voor de meeste Amsterdammers het belangrijkste vervoermiddel. Mits de fiets goed op slot kan met een ketting kun je die voor ons huis in het fietsenrek zetten.

Te voet

Amsterdam is een heerlijke stad om lopend te verkennen en Wildervanck B&B ligt zo centraal dat het binnen enkele minuten lopen vanaf elke bezienswaardigheid te bereiken is.

Per boot

Amsterdam is inmiddels een bekende aanlegplaats voor cruiseschepen. De terminal ligt aan het Y vlak achter het station. Met veel bagage is het aan te raden vanaf daar een taxi te nemen. Aangezien Wildervanck B&B aan het water van de Keizersgracht ligt is het natuurlijk goed mogelijk om zelf met de boot te komen en voor de deur aan te leggen.

Wildervanck B & B is ook te vinden op:

Disclaimer: Wildervanck B&B biedt deze links aan als service, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites.